DEEBOT OZMO 950
DEEBOT OZMO 950
DEEBOT OZMO 950
DEEBOT OZMO 950
DEEBOT OZMO 950
DEEBOT OZMO 950
DEEBOT OZMO 950
DEEBOT OZMO 950
DEEBOT OZMO 950
DEEBOT OZMO 950

DEEBOT OZMO 950

De beste DEEBOT ooit

De DEEBOT OZMO 950 combineert de mobiliteit van een conventionele robotstofzuiger met de zuigkracht van een standaard snoerloze stofzuiger.* Deze DEEBOT heeft drie zuigniveaus, zodat u de juiste zuigkracht kunt instellen voor elke reinigingstaak en elk type vloer. Dankzij de nieuwe, krachtige motor en de lange levensduur van de accu kan de robot ook grote woonruimtes in één keer stofzuigen en dweilen. De verbeterde navigatietechnologie brengt de ruimte beter in kaart en scant deze optimaler. Daarnaast is het dankzij deze technologie nu ook mogelijk om voor het eerst informatie op te slaan voor meerdere verdiepingen.**

* Getest door ECOVACS onder standaard laboratoriumomstandigheden
** In vergelijking met de DEEBOT OZMO 930

Kenmerken
094027_5960
De beste DEEBOT ooit: sterke zuigkracht voor perfecte reinigingsresultaten
094223_4121
Gloednieuw ontwerp
Uw DEEBOT OZMO 950 reinigt zelfs moeilijk bereikbare plaatsen perfect. Met behulp van de innovatieve lasersensor meet hij afstanden nog nauwkeuriger en produceert hij een gedetailleerde kaart voor grondigere reinigingsresultaten. Het nieuwe en geoptimaliseerde ontwerp verbetert de zuigprestaties en vermindert het geluidsniveau op effectieve wijze. Door het platte ontwerp kan de DEEBOT zich ook onder lage meubelen verplaatsen. De robot kan moeiteloos drempels en kleinere obstakels passeren dankzij het verbeterde aandrijfmechanisme.
094253_6992
Combiborstel voor verschillende vloertypes
Of het nu gaat om een harde vloer of om tapijt: de combiborstel past zich aan de verschillende vloertypes aan en garandeert de beste reinigingsresultaten.
095053_1824
Verwisselbare hulpstukken voor verschillende soorten vuil
Met onze DEEBOT is schoonmaken moeiteloos. U kunt het hulpstuk wijzigen al naar gelang uw behoeften. De directe zuigmond is ideaal voor het opzuigen van haar zonder dat dit verstrikt raakt of blokkeert. De V-vormige hoofdborstel is geschikt voor een diepgaande reiniging van tapijten.
104308_2427
De robot past zich aan uw huis aan, niet andersom
Met de nieuwste Smart Navi™ 3.0 kaart- en navigatietechnologie scant de DEEBOT OZMO 950 uw huis, maakt er een kaart van en geeft deze in detail op uw smartphone weer. Zo kunt u de meest efficiënte reinigingsroute plannen en bepalen welke ruimtes wanneer gereinigd moeten worden. Als er meer dan één verdieping schoongemaakt moet worden, dan is dat ook geen probleem! De verbeterde navigatietechnologie brengt de ruimte beter in kaart en scant deze optimaler. Daarnaast is het dankzij deze technologie nu ook mogelijk om voor het eerst informatie op te slaan voor meerdere verdiepingen.*

* In vergelijking met de DEEBOT OZMO 930
112558_6130
Zeer wendbaar
De DEEBOT OZMO 950 kan gemakkelijk obstakels zoals dorpels tot 20 mm passeren. Bovendien verplaatst de robot zich dankzij zijn geringe hoogte van slechts 93 mm moeiteloos onder ladenkasten, bedden en andere moeilijk bereikbare plaatsen.
104512_4645
Efficiënte reinigingsroute
Zodra de DEEBOT uw huis volledig heeft gescand en hier een kaart van heeft gemaakt, plant de robot automatisch de meest efficiënte route om de ruimtes één voor één op systematische wijze schoon te maken. U kunt zich verheugen op perfecte reinigingsresultaten, elke keer weer.
105006_6992
Intelligent in kaart brengen van verschillende vloerniveaus
Uw DEEBOT kan verschillende verdiepingen van uw huis te scannen en hier interactieve kaarten van maken. U kunt de intelligente kaartfunctie gebruiken om uw DEEBOT te instrueren waar en wanneer deze regelmatig of naar behoefte schoon moet maken.
105037_6419
Creëer een virtuele grens voor geselecteerde gebieden
Met de Virtual Boundary-functie kunt u instellen wanneer bepaalde delen van uw huis niet schoongemaakt hoeven te worden. Gebruik de ECOVACS HOME-app en bepaal individueel waar u wilt dat de DEEBOT OZMO 950 stofzuigt en dweilt en waar niet.
105058_6306
Door de gebruiker gedefinieerde modus voor gerichte reiniging
Maak uw huis schoon, precies zoals u dat wilt. Met de door de gebruiker gedefinieerde modus kunt u een eigen gebied op de kaart in de ECOVACS HOME-app tekenen. Uw DEEBOT maakt dan alleen dit gebied schoon - perfect voor bijzonder drukbezochte ruimtes.
110639_7949
OZMO™-dweiltechnologie
Met het OZMO™-dweilsysteem kan de robot in één moeite stofzuigen en dweilen. De innovatieve technologie maakt het mogelijk om het vochtigheidsniveau aan te passen aan elk type vloer - handig in te stellen via de app.
110758_8469
OZMO™-dweiltechnologie
Met het OZMO™-dweilsysteem kan de robot in één moeite stofzuigen en dweilen. De innovatieve technologie maakt het mogelijk om het vochtigheidsniveau aan te passen aan elk type vloer - handig in te stellen via de app.
110812_4722
Drie zuigniveaus: de juiste zuigkracht voor elke situatie en elk vloertype
Voorafgaand aan een speciale gelegenheid kunt u uw huis een intensieve schoonmaakbeurt geven. De normale zuigkracht is perfect voor de dagelijkse reiniging. Als het echter tijd is voor een extra grondige reiniging, dan biedt de DEEBOT OZMO 950 tot 150% meer zuigkracht dan in de standaardmodus om ook hardnekkig vuil te verwijderen.
110858_5443
Langere acculevensduur
Dankzij de verbeterde acculevensduur is uw DEEBOT nu nóg efficiënter en kan deze ook grote oppervlakken en meerdere ruimtes reinigen zonder dat hij tussendoor hoeft op te laden.
222056_2358-112911_2914
Te bedienen via een app, ook als u niet thuis bent
Stuur uw DEEBOT aan, altijd en overal. Met de ECOVACS HOME-app hebt u altijd de controle. U kunt de huidige status controleren, de gewenste reinigingstijd instellen of de optimale reinigingsmodus selecteren - heel handig met uw smartphone.
142902_6496
Automatisch opladen
U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het opladen van uw robotstofzuiger. De DEEBOT zorgt er zelf voor dat hij niet zonder stroom komt te zitten. Zodra de accu leeg begint te raken, keert de DEEBOT automatisch terug naar het laadstation om op te laden.
113833_4156
Reinigingswerkzaamheden worden automatisch hervat
Zodra de accu opgeladen is, gaat uw DEEBOT direct weer aan het werk. De robot gaat verder waar hij gebleven was voor perfecte reinigingsresultaten!
114007_2062
Handige timer
Met de handige timer bent u er altijd zeker van dat uw huis wordt schoongemaakt. Plan gewoon een regulier schoonmaaktijdstip en de DEEBOT doet de rest.
114229_8341
Trapveiligheid
Als uw DEEBOT de trap nadert, dan hoeft u zich geen zorgen te maken dat de robot van de trap valt. Dankzij de trapsensoren kan de DEEBOT tijdig van richting veranderen en efficiënt blijven werken.
142927_7319
Obstakeldetectie
U kunt zich op andere dingen richten, terwijl uw DEEBOT de schoonmaakwerkzaamheden uitvoert. Met zijn botssensoren en zachte stootranden vermijdt de robot automatisch obstakels en beschermt hij uw meubels tijdens het schoonmaken.
143053_7827
Spraakberichten
Blijf op de hoogte: uw DEEBOT geeft u regelmatig updates en houdt u op de hoogte van de operationele status.
114504_8292
Altijd op de hoogte van OTA-updates
Met de OTA-technologie (over-the-air) worden via een wifi-netwerk belangrijke firmware-updates en nieuwe functies automatisch naar uw robot gedownload: deze zijn direct beschikbaar.
114528_8546
Zeer efficiënte filter
Om ervoor te zorgen dat u altijd gemakkelijk kunt ademhalen, vermindert het hoge-efficiëntiefilter in de DEEBOT het aantal allergenen en astmatriggers in de lucht tijdens het reinigen van de vloer.
DEEBOT OZMO 950
REINIGINGSEFFICIËNTIE
Navigatietype
Smart Navi 3.0
Reinigingsmodus
Auto, bereik, aangepast
Vacuümcomponenten
Verwisselbare zuigaansluiting
Tapijtdetectie
Ja
Aanpassing van het vacuümvermogen
Ja (automatisch en manueel)
Inhoud van de stofschroedstofbak (ml)
430
Detectie van stofschroer
Ja
Zwevend hoofdborstel
Ja
DWEILEFFICIËNTIE
Type of Reservoir
OZMO™
Aanpassing van het waterniveau
Ja
Reservoircapaciteit (ml)
240
Interactie
Kaart gegenereerd door app
Ja
FW OTA
Ja
Spraakverslag
Ja
Tijdplanning
Ja
Continu reinigen
Ja
Geavanceerde kaartfunctie
Ja
SPEC-GEGEVENS
Grootte van robot (φxH,mm)
350*93
Geluidswaarde (dBA)
66
Batterijspecificaties (Type, mAh)
Li-Ion, 5200
Arbeidstijd (min)
200
Oplaadtijd (H)
ca. 5
Nominale kracht van robot (W)
40
Werkspanning van robot (V)
14,4
Model nr. oplaaddock
CH1822
INHOUD VAN DE DOOS
Robot
1
Laadstation
1
Zijborstels
4
Directe zuigoptie
1
Reservoir
1
Schoonmaakdoek
1
Verwijdering Reinigingsdoek
5
Doekplaat
1
Hoog rendement Fiter
2
Instrukcja obsługi Opakowanie
1
Reinigingsgereedschap
1

Instructiehandleidingen

DEEBOT OZMO 950-EN,DE,FR,ES,IT,RU.pdf

snelstartgids

Quick Start Guide - DEEBOT OZMO 950-EN,DE,ES,FR,IT,RU.pdf
We kunnen kenmerken en specificaties zonder voorafgaande kennisgeving wijzigen. Het product wordt getest onder standaard laboratoriumomstandigheden. De daadwerkelijke prestaties kunnen variren.