DEEBOT OZMO T8 AIVI
DEEBOT OZMO T8 AIVI
DEEBOT OZMO T8 AIVI
DEEBOT OZMO T8 AIVI
DEEBOT OZMO T8 AIVI
DEEBOT OZMO T8 AIVI
DEEBOT OZMO T8 AIVI
DEEBOT OZMO T8 AIVI
DEEBOT OZMO T8 AIVI
DEEBOT OZMO T8 AIVI

DEEBOT OZMO T8 AIVI

De meest geavanceerde AI-gestuurde DEEBOT

De 2-in-1 stofzuig- en dweilrobot met verbeterde AIVI™-technologie levert een nieuw interactieniveau en reinigt intensiever dan ooit. De DEEBOT OZMO T8 AIVI tilt robottechnologieën naar een hoger niveau met de geavanceerde kunstmatige intelligentie. De robot herkent meerdere obstakels automatisch, waardoor de robot niet meer vast komt te zitten. De on-demand live videostream van uw bewegende DEEBOT geeft u een nieuwe mate van controle en geruststelling.* TrueMapping-technologie met een gloednieuwe DToF-lasergebaseerde sensor garandeert een vier keer hogere nauwkeurigheid, detecteert over een twee keer grotere afstand en heeft een viervoudige nauwkeurigheid bij het detecteren van objecten. *

* in vergelijking met DEEBOTs met standaard lasernavigatie


Functies zoals virtuele grensinstelling, tapijtdetectie, individuele geplande kamerreiniging en Multi-Floor Mapping maken het schoonmaken gemakkelijker. Het revolutionaire druksysteem van ECOVACS en de unieke OZMO™ Pro-dweiltechnologie garanderen een intensieve reiniging met superieure efficiëntie. OZMO™ Pro is de nieuwe roterende dweilplaat die te gebruiken is op vloeren met hardnekkige vlekken.

Kenmerken
160244_9729
Baanbrekende vloerreinigingsrobot met kunstmatige intelligentie, innovatieve navigatietechnologie (TrueMapping) en nieuwe OZMO™ Pro-dweilfunctie
064658_7650
On-demand live videostream
De on-demand live videostream is een doorbraak in de schoonmaakrobots. U kunt controleren of u een raam bent vergeten te sluiten of de douche hebt laten lopen. U kunt de robot naar specifieke plekken sturen om de ruimte te bekijken via de robotcamera in de ECOVACS HOME-app. **

** De camerafunctie is beveiligd met een wachtwoord. Gebruikers moeten een wachtwoord instellen om toegang te krijgen tot de videofunctie. De gegevens in de robot worden beschermd en uitsluitend gebruikt voor reinigingsdoeleinden. Er wordt encryptie toegepast voor de beveiliging van de gegevens als de gegevens van de robot naar een smartphone verzonden worden.
180000_3817
AIVI™-technologie
Dankzij de geoptimaliseerde AIVI™-technologie herkent de robot meer objecten, vermijdt deze obstakels sneller en raakt de DEEBOT minder vaak verstrikt.* Daarnaast brengt de robot objecten in kaart die eerder herkend zijn om zich beter aan te passen aan de thuisomgeving en om de reiniging te optimaliseren. Dit is te danken aan een 200% snellere herkenningssnelheid en het feit dat de robot 60% minder vaak verstrikt raakt.*

* In vergelijking met het vorige en eerste AIVI-product van ECOVACS DEEBOT OZMO 960
130231_9929
Nauwkeurige reiniging op maat
U kunt de gebieden die de meeste aandacht nodig hebben op de kaart van uw huis uitlichten.
U kunt ook de exacte grootte van het te reinigen gebied zien en de robot de taak nauwkeuriger laten uitvoeren. Met de geavanceerde oppervlaktereinigingsfuncties kunt u gebieden hernoemen, indelen en samenvoegen en oppervlaktespecifieke reinigingstaken plannen.
180755_6354
Mapping over meerdere verdiepingen
De robot scant meerdere kaarten en slaat er maximaal twee op. De robot past zijn reiniging aan zodra hij vaststelt in welke kaart hij zich bevindt. U kunt ook aangeven welke ruimte de robot op elke verdieping schoonmaakt.
180837_3723
Virtual Boundary ™
Behoud uw privacy en vervul uw schoonmaakbehoeften door virtuele grenzen te stellen in uw huis. Met de ECOVACS HOME-app kunt u virtuele grenzen creëren om de robot te beperken bij het betreden van bepaalde gebieden.
220720_6880-181208_4385
Hoge batterijcapaciteit
Eén lading is voldoende voor maximaal drie uur schoonmaken.
(Bij een standaard zuigkracht op een harde vloer)

De OZMO reinigt met gemak huizen van meer dan 300 m².
(Bij een standaard zuigkracht en getest door ECOVACS laboratoriumtest. De werkelijke waarde kan verschillend zijn op basis van verschillende omgevingen.)
181231_8644
OZMO™ Pro-dweiltechnologie
Ecovacs revolutionaire druksysteem verbetert het energieverbruik en zorgt voor een hoge vacuümdruk.
Dit leidt op zijn beurt weer tot een betere reinigingsefficiëntie. Met het nieuwe OZMO™ Pro-systeem zuigt en dweilt de robot in één moeite - de DEEBOT is ook uitgerust met een elektrisch aangedreven dweilplaat die hoogfrequente trillingen afgeeft om hardnekkige vlekken beter te verwijderen. Er kunnen vier verschillende waterstroomniveaus worden ingesteld, afhankelijk van de individuele behoeften.
163535_7664
OTA
Moeiteloze updates zonder stress. De intuïtieve robot beheert zijn eigen updates met behulp van 'Over The Air'-technologie.
U kunt uw app eenvoudig updaten om de functies te optimaliseren en uit te breiden.
DEEBOT OZMO T8 AIVI
REINIGINGSEFFICIËNTIE
Navigatietype
Smart Navi 2.0
Reinigingsmodus
Automatisch, zone, gebruiker
Vacuümcomponenten
Hoofdborstel
Tapijtdetectie
Ja
Aanpassing van het vacuümvermogen
Ja (automatisch en handmatig)
Inhoud van de stofschroedstofbak (ml)
420
Detectie van stofschroer
Ja
Zwevend hoofdborstel
Ja
DWEILEFFICIËNTIE
Type of Reservoir
OZMO™ Pro
Aanpassing van het waterniveau
Ja
Reservoircapaciteit (ml)
240
Interactie
Kaart gegenereerd door app
Ja
FW OTA
Ja
Spraakverslag
Ja
Tijdplanning
Ja
Continu reinigen
Ja
Geavanceerde kaartfunctie
Ja
SPEC-GEGEVENS
Grootte van robot (φxH,mm)
353*93,6
Geluidswaarde (dBA)
≤67
Batterijspecificaties (Type, mAh)
Li-Ion, 5200
Arbeidstijd (min)
Harde vloer: 180 (OZMO)
Oplaadtijd (H)
ca. 6,5
Nominale kracht van robot (W)
40
Werkspanning van robot (V)
14,4
Model nr. oplaaddock
CH1822
INHOUD VAN DE DOOS
Robot
1
Laadstation
1
Zijborstels
4
Reservoir
1
Schoonmaakdoek
1
Verwijdering Reinigingsdoek
5
Doekplaat
1
Hoog rendement Fiter
2
Instrukcja obsługi Opakowanie
1
Reinigingsgereedschap
1

Instructiehandleidingen

DEEBOT OZMO T8 AIVI - EN, DE, ES, FR, IT, RU.pdf
We kunnen kenmerken en specificaties zonder voorafgaande kennisgeving wijzigen. Het product wordt getest onder standaard laboratoriumomstandigheden. De daadwerkelijke prestaties kunnen variren.