icon_compare_close.png
Compare(0/4) X ALLE VERWIJDEREN
  • icon_compare_add.png

  • icon_compare_add.png

  • icon_compare_add.png

  • icon_compare_add.png

goods_model_1540548309WINBOT-X-1.jpg
  • goods_image_1540554656WINBOT-X-2.JPG
  • goods_image_1540554665WINBOT-X-3.jpg
  • goods_image_1540554680WINBOT-X-4.jpg

WINBOT X

De draadloze ruitenreiniger

Geen zin meer om uw ramen te lappen? Klaar door al het gedoe en de verspilde tijd? Maak dan kennis met de WINBOT X. De WINBOT X zorgt voor schone ramen wanneer u maar wilt - zonder dat u een vinger hoeft uit te steken! We weten allemaal hoe vervelend het handmatig lappen van ramen kan zijn, vooral als het gaat om moeilijk bereikbare ramen. Maar met de innovatieve WINBOT X is het reinigen van ramen - binnen, buiten en op moeilijk bereikbare plaatsen - een fluitje van een cent geworden, zonder dat u acrobatische toeren hoeft uit te halen. De batterij gaat 50 minuten mee. Gedurende deze tijd kan de WINBOT X vrij langs het raam bewegen om dit te reinigen.

- De draadloze ruitenreiniger
- Slimme schoonmaakroute - kiest automatisch de slimste schoonmaakroute
- Safety Pod-systeem
- Gemakkelijk met één hand te bedienen

De draadloze ruitenreiniger

selling_point_1540555441WINBOT X website-1.jpg

Een draadloze robot voor meer flexibiliteit

De WINBOT X ruitenreiniger is draadloos. Hierdoor is er geen vervelend stroomsnoer nodig is en kan de robot overal goed gebruikt worden. Zodra u de Safety Pod met drukpuntsensor plaatst om er zeker van te zijn dat de WINBOT X correct is geplaatst, gaat uw handige hulpje automatisch aan de slag.

selling_point_1540555460WINBOT X website-2-edited.jpg

Slimme schoonmaakroute - kiest automatisch de slimste schoonmaakroute

Zodra u de WINBOT X op het venster hebt geplaatst, kiest deze automatisch de meest efficiënte schoonmaakroute. De geïntegreerde navigatietechnologie helpt de robot om over het venster te navigeren, waarbij de WINBOT X horizontaal of verticaal beweegt.

selling_point_1540555482WINBOT X website-3-edited.jpg

Uitgebreid reinigingssysteem voor ideale reinigingsresultaten

Dankzij de uitgebreide reinigingsprocedure reinigt de WINBOT X ramen nauwkeurig en snel. Afhankelijk van uw behoeften kan de WINBOT X ingesteld worden op automatische of grondige reinigingsmodus. De grondige reinigingsmodus zorgt voor nóg betere reinigingsresultaten door een bepaald gebied herhaaldelijk te reinigen.

selling_point_1540555505WINBOT X website-4-edited.jpg

Uitgebreid reinigingssysteem om te zorgen dat ramen langer schoon blijven


Met behulp van een uitgebreid reinigingssysteem reinigt en veegt de WINBOT X in alle richtingen. Dit helpt om de reinigingsvloeistof optimaal te benutten om te zorgen dat uw ramen langer schoon blijven.

selling_point_1540555548WINBOT X website-5.jpg

Grondige reinigingsmodus
om hardnekkig vuil te
verwijderen


In de grondige reinigingsmodus reinigt de WINBOT X het oppervlak in beide reinigingspatronen twee keer voor een grondige reiniging van de vuilste ruiten.

selling_point_1540555557WINBOT X website-6.jpg

Veiligheidssystemen voor uw geruststelling

De WINBOT X is ontworpen met veiligheid als topprioriteit. De robot beschikt over meerdere belangrijke veiligheidsvoorzieningen om u gemoedsrust te geven bij het gebruik.

selling_point_1540555603WINBOT X website-7.jpg
selling_point_1540555632WINBOT X website-8.jpg

Uniek, extra veiligheidssysteem

Een zuignap en een veiligheidsaansluiting zorgen ervoor dat de WINBOT X stevig op het raam blijft zitten tijdens zowel buiten- als binnenreiniging. Via een 2,4 GHz-verbinding met de hoofdrobot bewaakt het systeem voortdurend de veiligheidsstatus. De robot activeert een alarm als de luchtdruk in de zuignap onder de 3,5 Kpa komt. Dit is de druk die nodig is om stevig op het glas te blijven zitten. Als de robot van het raam dreigt af te vallen, dan roept de Safety Pod de robot terug en biedt zo een actief beveiligingssysteem.

Het krachtige zuigsysteem zorgt dat de WINBOT X stevig blijft zitten

De geavanceerde aanzuigventilator van de WINBOT dient twee doeleinden - het belangrijkste is de veilige bevestiging van de WX aan het glas. Daarnaast betekent de krachtigere zuigkracht dat de reinigingsdweilen harder vegen, en dit zorgt er dus voor dat uw ramen beter worden schoongemaakt.

selling_point_1540555651WINBOT X website-9.jpg
selling_point_1540555674WINBOT X website-10.jpg

Randdetectiesensoren voor veilige voortbeweging

De WINBOT X kan zich over elk normaal venster bewegen dankzij de nauwkeurige, geavanceerde detectietechnologie. Deze technologie reageert wanneer de robot het kozijn aanraakt of de rand van een raam zonder kozijn nadert, waardoor de koers verandert.

Lange werktijd en uithoudingsvermogen

Volledig opgeladen kan de WINBOT X gedurende 50 minuten schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren. Als de batterij bijna leeg is, dan keert de robot terug naar het startpunt. Dan wordt het alarm gedurende 30 minuten geactiveerd.

selling_point_1540555694WINBOT X website-11.jpg

Gebruiksvriendelijk voor een betere bediening en meer controle

Het design van de robot, de eenvoudige software en de geweldige veiligheidsfuncties zijn allemaal ontworpen met één doel voor ogen: een geweldig, geautomatiseerd hulpje dat overal in huis kan worden gebruikt.

selling_point_1540555711WINBOT X website-12-edited.jpg
selling_point_1540555730WINBOT X website-13.jpg

Gemakkelijk met één hand te bedienen

De WINBOT X heeft een stevige en dikke handgreep en een uitgebalanceerde gewichtsverdeling. Hierdoor is de robot bijzonder gemakkelijk op te tillen en met één hand te bedienen.

Handige afstandsbediening voor eenvoudige bediening, waar u ook bent

Met de handige afstandsbediening kan de WINBOT X vrijwel overal worden bediend. Start, stop, pauzeer of verander van richting met een druk op de knop, afhankelijk van wat u wil.

selling_point_1540555749WINBOT X website-14.jpg
selling_point_1540555765WINBOT X website-15.jpg

Eindigt waar hij begint zodat u hem gemakkelijk terugvindt

De WINBOT X weet wanneer hij klaar is met schoonmaken en keert automatisch terug naar de exacte locatie waar hij begonnen is.

Mis nooit een bericht dankzij de audio- en visuele waarschuwingen

Als de WINBOT X wil communiceren, gebruikt hij zowel visuele als audiowaarschuwingen om uw aandacht te trekken. Zo hebt u de handen vrij om iets anders te doen, terwijl uw ramen gereinigd worden.

selling_point_1540555778WINBOT X website-16.jpg

Vind het juiste model dat bij u past

Modellen vergelijken >>

Kenmerken en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Producten worden getest onder standaard voorwaarden in laboratoria. De feitelijke prestatie kan afwijken.
Thank you for your attention!