Første tilkobling af robotten

a.     Under forberedelse

Sørg for, at den mobile enhed, robotten og hjemme-Wi-Fi er klar.

Bemærk, at robotten kun understøtter tilslutning til 2,4 GHz Wi-Fi og ikke understøtter 5GHz- eller virksomhedsnetværk. Vis fejlfinding af wi-fi-forbindelsesfejl i hjemmet>

b.     Tænd for robotkraften

Åbn robottens dæksel og tænd.

Når du har tændt robotten, vil du høre startmusik.

c.     Aktivér robottens wi-fi

Hold RESET-knappen inde i et sekund. Vent, til du har hørt et bip eller en besked, der beder dig ændre til netværksopsætning.

Når robottens Wi-Fi er aktiveret, begynder Wi-Fi-indikatorlampen at blinke.

d.     Tilslut robotten til wi-fi til hjemmet

I mellemtiden vil netværksoplysningerne og adgangskoden blive sendt til robotten. Robotten vil forsøge at oprette forbindelse til hjemmet Wi-Fi.

iOS: Åbn indstillingerne på mobilenheden, og vælg Wi-Fi-netværket startende med 'ECOVACS', vend derefter tilbage til appen og vent på, at netværksopsætningen er fuldført.

Android: Når den er aktiveret, starter robotten automatisk netværkskonfigurationen og opretter forbindelse til mobilenheden. Hvis forbindelsen mislykkes, skal du åbne indstillingerne på mobilenheden og vælge Wi-Fi manuelt. Vælg det netværk, der starter med "ECOVACS", og vend derefter tilbage til appen, og vent på, at netværksopsætningen er fuldført.

Flere tips::

1. Sørg for, at det tilsluttede wi-fi-netværk til hjemmet er et blandet 2,4 G- eller 2,4/5G-netværk.
2. Før du konfigurerer netværket, skal du sørge for, at robotten er fuldt opladet. Hvis ikke, skal robotten sættes på ladedocken til opladning. Du kan konfigurere netværket, mens du oplader robotten.
3.Wi-Fi-indikatorlampen under robotdækslet (øverst til højre på robottens afbryder) blinker.
4. Sørg for, at afbryderen er tændt, og at opstarten af robotten er færdig (der vil være en opstartsindstang under opstart, hvilket tager ca. 20 s), før den konfigureres.
5. Før eller under netværksopsætningen skal du sørge for at trykke på netværksopsætningsknappen (knappen er på højre side af robottens afbryder og er en lille prik og skal trykkes i 1 sekund). Du vil høre en stemmeprompt.