Mesh-nettverk betyr at du i tillegg til router har flere trådløse enheter som forsterker signalet rundt om i boligen. Mesh-nettverk routersystem som Eero, Google Wifi og Netgear Orbi kan gi utfordringer når du skal koble DEEBOT til ECOVACS-appen på telefonen din. De bruker et enkelt Wi-Fi-signal som gjør at enheter kan fungere på både 2,4 og 5 GHz radiofrekvens. Dette sikrer at enhetene dine kan bevege seg effektivt langs mesh-nettet, noe som leverer best mulig resultat til enhetene rundt om i hjemmet ditt. Samtidig betyr det at du ikke kan angi hvilket bånd du bruker.

ECOVACS HOME App kan bare kobles til 2,4 GHz-bånd. Derfor må du koble til dette båndet på mesh-nettverket ditt. For å gjøre dette flytter du roboten langt vekk fra ruternoden. Kom deg så langt unna som mulig, samtidig som du opprettholder tilkoblingen til Wi-Fi-en din. 2,4 GHz-båndet reiser mye lenger enn 5 GHz-båndet, så det er en stor sjanse for at du nå er koblet til 2,4-båndet.

Følg deretter instruksjonene i appen, eller
 sjekk ut artikkelen om hvordan du kobler DEEBOT til ECOVACS HOME App.