Heeft u een Eero, Google Wi-Fi, Netgear Orbi of een ander WLAN-netwerk routersysteem?  Als dat zo is, is het misschien niet eenvoudig om uw Deebot en uw telefoon aan te sluiten. Het maakt gebruik van een enkel draadloos signaal waarmee apparaten kunnen werken op zowel de 2.4 als 5 GHz radiofrequenties. Dit zorgt ervoor dat uw apparaten efficiënt kunnen werken op het Eero netwerk, wat de beste resultaten oplevert voor apparaten in uw hele huis.  Maar: het betekent ook dat je niet kunt bepalen welke band wordt gebruikt.

Omdat de Ecovacs Home app alleen een verbinding met de 2.4 GHz band biedt, moet u ook verbinding maken met deze band in het mesh WLAN netwerk.  Neem hiervoor uw robot mee en verplaats hem zo ver mogelijk van het routerknooppunt.  Stel de grootst mogelijke afstand vast waarop de verbinding met uw WLAN op het punt staat te worden onderhouden.   De 2.4 GHz-band heeft een veel hoger bereik dan de 5 GHz-band, dus de kans is groter dat u nu verbonden bent met de 2.4 GHz-band.

Volg nu de instructies in de app of lees het artikel over het aansluiten van uw DEEBOT op de Ecovacs Home app.