banner image

Een stukje van de toekomst

Die KI-Technologie AIVI
(Kunstmatige Inlichtingen en Visuele Interpretatie)

ECOVACS is altijd een stap vooruit geweest in het ontwikkelen van nieuwe innovaties die uw leven gemakkelijker maken. Op basis van kunstmatige intelligentie presenteren we nu onze baanbrekende technologie: AIVI. Vanaf nu is uw robot nog onafhankelijker, omdat hij kan zien, denken en leren. Dit maakt niet alleen het schoonmaken gemakkelijker voor u, maar brengt ook een stukje van de toekomst in uw huis.

Altijd een stap vooruit

Met de introductie van kunstmatige intelligentie op het gebied van huishoudelijke robots maakt ECOVACS een enorme vooruitgang. De DEEBOT leert dus door zijn omgeving te herkennen en te analyseren en ontwikkelt zich verder. Alle gegevens die het verzamelt worden geëvalueerd en geanalyseerd om optimale oplossingen te ontwikkelen voor een maximale efficiëntie en om u te ontlasten van tijdrovend huishoudelijk werk.

banner image

Toekomstige technologieën voor uw dagelijks leven

Met de DEEBOT wordt de technologie van de AIVI voor het eerst in de praktijk toegepast. Binnenkort past ECOVACS de technologie van de AIVI toe op verschillende huishoudelijke gebieden. Wat ooit als sciencefiction werd beschouwd, is nu een moderne levensstijl.

banner image
banner image