banner image

Leid de weg

Smart Navi™ 3.0

Smart Navi™ 3.0 Mapping and Navigation Technology biedt een nieuwe manier om uw vloeren te reinigen. Met zijn geavanceerde technologie brengt uw robot uw huis in kaart, creëert hij een optimale reinigingsroute en voldoet hij aan uw unieke reinigingsbehoeften. Het zet niet alleen een nieuwe standaard in toegepaste technologie, maar het herdefinieert ook de robotische reiniging en zorgt voor een revolutie in uw dagelijks leven.

Kent uw huis, kent de weg

Dankzij een volledige reeks sensoren en een intelligent SLAM-algoritme stelt Smart Navi™ 3.0 uw robot in staat om te zien en te denken. Na de eerste reiniging wordt de visuele kaart op uw app geüpdatet zodat uw robot weet waar hij wel en niet heeft schoongemaakt voor een efficiëntere, moeiteloze reiniging.

banner image
banner image

Geeft meer mogelijkheden voor vloerreiniging

Met Smart Navi™ 3.0 biedt ECOVACS u meer mogelijkheden voor reiniging op maat. Van het beheren van een efficiënte reinigingsroute, tot het instellen van een virtuele grens of het creëren van een reinigingszone, aan elke unieke eis wordt voldaan met een compromisloze reinigingsprestatie.

banner image
banner image
banner image