1,【10016】,【10017】:Device konfiguration timet ud
· Sørg for, at du har deaktiveret mobildata på telefonen, f.eks.
· Sørg for, at robotten er tilsluttet din telefon via Wi-Fi
Hvis robotten Wi-Fi "ECOVACS_xxxx" ikke findes i netværksindstillingerne, skal du genstarte robotten (tryk på RESET-knappen og hold nede, indtil en startlyd afspilles) og routeren, afslutte appen og prøve igen

2,【2】,【10002】,【10024】:Program fejl
· Åbn appen igen, genstart robotten, og prøv at konfigurere netværket igen

3,【3】:Ugyldigt login
· Log på din konto igen, og omkonfigurer netværket

4,【10000】,【10020】,【10021】:Mobil enhed afbrudt
· Sørg for, at både mobilenheden og wi-fi til hjemmet har en internetforbindelse

5,【10006】,【10011】:Netværksopsætningen timet
· Sørg for, at både mobilenheden og wi-fi til hjemmet har en internetforbindelse

6,【10010】,【10018】,【10025】:Ude af stand til at tilslutte robotten til netværket
· Sørg for, at robotten er i et område med god Wi-Fi-dækning. Vi anbefaler, at du bruger robotten inden for 3 m af omfanget af dit hjem Wi-Fi
· Sørg for, at robotten er tændt. Tryk på knappen "Nulstil", og wi-fi-indikatoren blinker
· Sørg for, at den wi-fi-adgangskode til hjemmet, du har indtastet, er korrekt
· Sørg for, at det hjemme-Wi-Fi, der er tilsluttet robotten, er et 2,4 GHz-netværk
· Sørg for, at det hjemme-Wi-Fi, der er tilsluttet mobilenheden, er det samme som det, der er tilsluttet robotten

7,【10503】: Netværk setup oplysninger modtagelse timet ud
· Mens du venter på, at netværksopsætningen fuldføres, skal du kontrollere, at telefonen har forbindelse til Wi-Fi-netværket, begyndende med "ECOVACS_xxxx", før statuslinjen når 50 %

8, Hvis der er en anden fejlkode, kan du prøve igen

Særlige tilfælde for Samsung smartphone
For at kunne konfigurere netværket med succes, er det SKAL:
1) Robot skal indtaste netværkskonfigurationsmodel. I denne model ligner robotten et Wi-Fi Access Point (Wi-Fi AP) uden internetforbindelse (Tryk på netværksknappen kan gøre det muligt for robotten at komme ind i denne model)
2) Når robotten ind netværkskonfiguration model, APP kan tilslutte robotten og sende nødvendige oplysninger (SSID og password i hjemmet Wi-Fi) til det.
3) Når robotten modtager de nødvendige oplysninger, for det første det forlader netværkskonfiguration model automatisk og derefter forbinde hjem Wi-Fi AP med SSID / password. Under forbindelsen til hjemmet Wi-Fi AP / internet, app forbliver tabt til robotten. Hvis robotten kan tilslutte internettet, aktiveres appen igen. Hvis der nu, efter 90'erne, opstår timeoutfejl, og der vises en fejlkode på skærmen.
4) Hvis det mislykkes, trin 1) ~ 3) skal gentages.
Men nogle smartphones har som standard en Wi-Fi-funktionsindstilling, der er aktiveret, og som kun giver dem mulighed for at oprette forbindelse til et Wi-Fi-AP med aktiv internetforbindelse.
Hvis APP'en opretter forbindelse til et AP uden internetforbindelse, vil smartphone-operativsystemet med magt skifte netværksforbindelsen fra AP til 3G/4G-netværket.
Dette vil medføre svigt af trin 2) nævnt ovenfor med fejlkode: 10503
Typisk samsung smartphone S8, S9, S10/S10 +, A8, A10 har en sådan form for Wi-Fi-funktion med navnet 'Skift til mobildata'.
Løsningen er at slå denne funktion fra, f.a.

For nogle gamle Samsung-telefon, Galaxy S4 har en indstilling kaldet "Auto Network Switch". Deaktivering af denne funktion vil forhindre smartphone fra automatisk at skifte til 3G/4G med en aktiv internetforbindelse, som følgende: