DEEBOT 600

Vergeet het stofzuigen, meer tijd voor plezier.

Als u minder tijd wilt besteden aan het schoonmaken van uw huis en meer tijd aan het genieten van de leukere dingen in het leven, dan is de DEEBOT 600 (wit)/DEEBOT 601 (zwart)/ DEEBOT 605 (wit) precies wat u zoekt. Deze robots zijn ideaal voor het stofzuigen van harde vloeroppervlakken. De DEEBOT 605 (wit) is voorzien van een watertank om gemakkelijk te switchen van zuig-modus naar dweil-modus. Voor de DEEBOT 600 (wit) en 601 (zwart) kan de watertank optioneel worden bijbesteld en als u uw tapijt wilt schoonmaken, dan zorgt de DEEBOT daar ook graag voor. Zijn systematische, heen en weer gaande schoonmaakroute is bijzonder efficiënt op harde vloeren, zodat de DEEBOT een groter reinigingsoppervlak voor zijn rekening kan nemen. Met de gebruiksvriendelijke app kunt u de DEEBOT altijd en overal bedienen.

  • Efficiënte en intelligente schoonmaakroute
  • Optioneel waterreservoir
  • 3-traps systeem voor moeiteloos schoonmaken
Vergeet het stofzuigen, meer tijd voor plezier

Vergeet het stofzuigen, meer tijd voor plezier

Krachtige reiniging van alle vloertypes

Krachtige reiniging van alle vloertypes

De DEEBOT kan meerdere vloertypen reinigen, waaronder harde vloeren en tapijten. De robot is uitgerust met een krachtig reinigingssysteem dat diverse schoonmaaktaken aankan.
Efficiënte en intelligente schoonmaakroute

Efficiënte en intelligente schoonmaakroute

Dankzij de intelligente reinigingsmodus is de DEEBOT ideaal om harde oppervlakken te stofzuigen en om de haren van van uw geliefde huisdieren op te zuigen. Zijn systematische, heen en weer gaande schoonmaakroute is bijzonder efficiënt, zodat de DEEBOT een groter reinigingsoppervlak voor zijn rekening kan nemen.
3-traps systeem voor moeiteloos schoonmaken

3-traps systeem voor moeiteloos schoonmaken

Met de randenreinigingsborstels en V-vormige hoofdborstel veegt, klopt, stofzuigt de DEEBOT gelijktijdig in één werkgang. Dat maakt de DEEBOT ideaal voor het reinigen van tapijten en harde vloeroppervlakken.
Maximale reinigingsprestaties met de Max-modus

Maximale reinigingsprestaties met de Max-modus

Als u een moeilijke taak heeft, dan kan de DEEBOT deze ook gemakkelijk aan. In de Max-modus wordt het zuigvermogen verdubbeld voor optimale resultaten, zelfs op bijzonder vuile vloeren - of het nu gaat om harde oppervlakken of tapijt.
Uw DEEBOT bedienen - altijd en overal

Uw DEEBOT bedienen - altijd en overal

Met de ECOVACS-app kunt u de robot te allen tijde bedienen en controleren. Starten, stoppen and plannen - geen enkel probleem met deze eenvoudige en gebruiksvriendelijke app.
Tijdinstelling

Tijdinstelling

Dankzij de handige planningsfunctie kunt u een vaste tijd instellen waarop de DEEBOT uw huis schoonmaakt. Zo kunt u zich richten op belangrijkere dingen, terwijl u weet dat uw huis altijd schoon is.
Automatisch opladen

Automatisch opladen

De DEEBOT zorgt er altijd voor dat hij niet zonder stroom komt te staan. Als de batterij bijna leeg is, dan keert de DEEBOT automatisch terug naar het laadstation om op te laden. Helemaal automatisch, zonder dat u een vinger hoeft uit te steken.
Trapveiligheidstechnologie

Trapveiligheidstechnologie

Dankzij de trapdetectiesensoren kan de DEEBOT zelfs in de buurt van trappen veilig schoonmaken, zonder het risico om naar beneden te vallen. U kunt hem gewoon zijn werk laten doen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over zijn veiligheid.
Obstakeldetectietechnologie

Obstakeldetectietechnologie

Wat heeft de beste schoonmaakrobot voor nut als deze voortdurend tegen meubels botst en deze beschadigt? Daar hoeft u zich met de DEEBOT geen zorgen over te maken! Met behulp van de botssensoren en stootranden worden obstakels vermeden en worden uw meubels beschermd.
Hoge-efficiëntiefilter

Hoge-efficiëntiefilter

De geïntegreerde hoge-efficiëntiefilter van de DEEBOT vangt stoffen uit de lucht op die allergieën en astma veroorzaken - zodat u altijd frisse lucht inademt.
Automatisch starten met één druk op de knop

Automatisch starten met één druk op de knop

De gebruiksvriendelijkheid van de DEEBOT maakt het mogelijk om met één druk op de knop de AUTO-schoonmaakmodus te starten. Veel gemakkelijker wordt het niet!

DEEBOT 600

Navigatietype
Willekeurige modus + harde vloer
Reinigingsmodus
Auto, Spot, Edge
Vacuümcomponenten
Hoofdborstel
Aanpassing van het vacuümvermogen
Ja (handmatig)
Inhoud van de stofschroedstofbak (ml)
520
Detectie van stofschroer
Ja
Tijdplanning
Ja
Grootte van robot (φxH,mm)
332*79
Geluidswaarde (dBA)
65,5/67,5
Batterijspecificaties (Type, mAh)
Li-Ion, 2600
Arbeidstijd (min)
110/70
Oplaadtijd (H)
Ongeveer 4,5
Nominale kracht van robot (W)
25
Werkspanning van robot (V)
14,4
Model nr. oplaaddock
RC General Charging Dock
Robot
1
Laadstation
1
Zijborstels
4
Lichtnetadapter
1
Hoog rendement Fiter
2

Instructiehandleidingen

DEEBOT 605-Nederlands-(Dutch)_wo remote.pdf
DEEBOT 601-Nederlands-(Dutch).pdf
DEEBOT 600-Nederlands-(Dutch).pdf