DEEBOT N8 PRO+
DEEBOT N8 PRO+
DEEBOT N8 PRO+
DEEBOT N8 PRO+
DEEBOT N8 PRO+
DEEBOT N8 PRO+
DEEBOT N8 PRO+
DEEBOT N8 PRO+

DEEBOT N8 PRO+

Betrouwbaar reinigen, altijd en overal

De DEEBOT N8 PRO+ is een robotstofzuiger die gebruik maakt van de OZMO™-technologie om vloeren tegelijkertijd te stofzuigen en te dweilen.
Met de nieuwste TrueMapping-technologie, kan hij een gedetailleerde en nauwkeurige kaart van zijn omgeving maken.*
In combinatie met de TrueDetect 3D-technologie voor obstakelvermijding wordt het risico op vastlopen of verstrikt raken tot een minimum beperkt.

Dit maakt de DEEBOT tot een gemakkelijke en intelligente oplossing voor je vloerreiniging.

De robotstofzuiger met dweilfunctie levert een krachtiger schoonmaakervaring** met karpetdetectie om de zuigkracht te verhogen waar nodig en te voorkomen dat tapijten per ongeluk worden gedweild.
Alle vloertypes zoals tapijten, laminaat, PVC, parket of tegels worden zodoende optimaal gestofzuigd of gedweild.

Huishoudens met huisdieren die bovendien katten- en hondenharen moeten verwijderen, hebben vooral baat bij de krachtige zuigkracht van de robotstofzuiger met dweilfunctie en de nauwkeurige reiniging in vergelijking met conventionele stofzuigers.

In de verpakking van de DEEBOT N8 PRO+ zit ook een auto-empty station wat je robotstofzuiger zelf leegmaakt en je tot 30 dagen lang het werk van het vervangen van de stofcontainer bespaart.


* Er kunnen maximaal twee kaarten worden opgeslagen
** In vergelijking met de DEEBOT OZMO 950

Kenmerken
132238_2839
Betrouwbaar reinigen, altijd en overal
Vloerreinigingsrobot met de meest geavanceerde objectdetectietechnologie. (TrueDetect 1.0), nauwkeurige en innovatieve navigatietechnologie (TrueMapping 1.0), een OZMO™ waterreservoir, meer zuigkracht (in vergelijking met de DEEBOT OZMO 950) en een auto-empty station
132248_9224
Leegt automatisch de stofcontainer –
je geniet wekenlang van een schoon huis
132306_9564
Wegwerpstofzak van 2,5 l
De wegwerpstofzak is gemaakt van een natuurlijk en milieuvriendelijk materiaal en eenvoudig te plaatsen en te vervangen.
De capaciteit van 2,5 l kan stof en vuil en dierenharen tot 30 dagen opvangen.
Het is niet langer nodig de stofcontainer vaak schoon te maken, zodat de robotstofzuiger gedurende een aantal weken onderhoudsvrij vloeren kan reinigen.
132332_3742
App-bediening
Het auto-empty station kan intelligent worden bediend via de ECOVACS HOME app. Indien nodig kun je te allen tijden gemakkelijk het automatisch legen van de stofcontainer deactiveren.

Bovendien laat je DEEBOT je door middel van een spraakbericht weten wanneer het auto-empty station begint te werken.
132351_1947
TrueMapping-technologie
Nauwkeurige planning van het reinigingstraject
Als technologisch pionier lanceerde ECOVACS de lasergebaseerde karterings- en navigatietechnologie, die bekend staat als TrueMapping als eerste op het gebied van huishoudrobots.
Binnen enkele seconden maakt de DEEBOT N8 PRO+ gebruik van deze technologie om een kaart van zijn omgeving te maken en zich veilig door je huis te bewegen. Dit betrouwbare navigatie-concept maakt het mogelijk je vloeren efficiënt en grondig te reinigen.
132417_6487
TrueDetect 3D-technologie
Voorkomt botsingen en vastlopen of verstrikt raken
De DEEBOT N8 PRO+ kan objecten op zijn traject over een afstand tussen de 4,5 cm en 30 cm detecteren.

De robotstofzuiger detecteert ook objecten van slechts één millimeter, zoals snoeren of andere kleine onderdelen. Schoenen en textiel worden ook gedetecteerd om het risico op vastlopen of verstrikt raken van de robotstofzuiger tot een minimum te bepreken.
132437_5211
Zuigen en dweilen in één keer
Dankzij het grote OZMO™ waterreservoir hoef je het reinigingsproces niet telkens te onderbreken om het reservoir bij te vullen met water.
Hij beschikt ook over sensoren om automatisch over te schakelen naar de dweilmodus of om de doek niet langer nat te maken, zodat hij zich aan elke schoonmaaksituatie kan aanpassen.
Bijzonder praktisch is de mogelijkheid om het waterstroomniveau via de app naar behoefte aan te passen terwijl de DEEBOT N8 PRO+ het dweilen voor zijn rekening neemt.
132459_2694
Krachtig stofzuigen en verwijderen van stof, zelfs op tapijten
Dankzij het innovatieve materiaal en ontwerp van het aanzuigkanaal optimaliseert het revolutionaire drukbehoudende systeem de efficiëntie van de robot en zorgt voor een hoge zuigkracht terwijl de DEEBOT N8 PRO+ opvallend geruisloos is tijdens het gebruik.
Het is mogelijk geweest de zuigkracht op te voeren tot 2600 Pa en de reinigingsprestatie met 73 procent*.

Samen met de nieuwste wendbare borstel en de Max+ modus wordt zelfs vastzittend stof losgemaakt uit tapijten en betrouwbaar verwijderd. Dit maakt de DEEBOT N8 PRO+ de ideale robotstofzuiger voor alle katten- en hondenbezitters die de haren van hun huisdieren van allerlei soorten vloeroppervlakken willen verwijderen.

* In vergelijking met de DEEBOT OZMO 950
132520_8619
Karpetdetectie
De DEEBOT N8 PRO+ onderscheidt zich door zijn intelligente reacties op veranderende vloertypes, zoals de overgang van een harde vloer (laminaat, tegels, enz.) naar tapijt.

De robotstofzuiger detecteert tapijten in real time en reageert overeenkomstig de lopende reinigingstaak. De zuigkracht wordt verhoogd en de zone met tapijt wordt bij het dweilproces overgeslagen. De reinigingsmodus wordt op deze manier perfect aangepast aan ieder vloertype.
132546_4382
Automatische oplaadfunctie
Continue reiniging
Zelfs lange reinigingstrajecten vormen geen probleem voor de DEEBOT N8 PRO+. Wanneer de batterij leeg raakt, keert de robotstofzuiger automatisch terug naar het basisstation..

Zodra hij weer volledig is opgeladen, gaat hij verder met het reinigingen van de vloer waar hij was gebleven. De DEEBOT garandeert dus een naadloze en grondige reiniging.
DEEBOT N8 PRO+
REINIGINGSEFFICIËNTIE
Navigatietype
Smart Navi 3.0, TrueMapping
Reinigingsmodus
Auto, Bereik, Aangepast
Vacuümcomponenten
Hoofdborstel
Tapijtdetectie
Ja
Aanpassing van het vacuümvermogen
Automatisch / handmatig
Inhoud van de stofschroedstofbak (ml)
420
Detectie van stofschroer
Ja
Zwevend hoofdborstel
Ja
DWEILEFFICIËNTIE
Type of Reservoir
OZMO­™
Aanpassing van het waterniveau
Ja
Reservoircapaciteit (ml)
240
Interactie
Kaart gegenereerd door app
Ja
FW OTA
Ja
Spraakverslag
Ja
Tijdplanning
Ja
Continu reinigen
Ja
Geavanceerde kaartfunctie
Ja
SPEC-GEGEVENS
Grootte van robot (φxH,mm)
353*93,6
Geluidswaarde (dBA)
Normaal: 67
Batterijspecificaties (Type, mAh)
Li-Ion, 3200
Arbeidstijd (min)
110
Oplaadtijd (H)
4
Nominale kracht van robot (W)
40
Werkspanning van robot (V)
14,4
INHOUD VAN DE DOOS
Robot
1
Laadstation
1
Zijborstels
2
Reservoir
1
Schoonmaakdoek
1
Verwijdering Reinigingsdoek
10
Doekplaat
1
Hoog rendement Fiter
1
Instrukcja obsługi Opakowanie
1
Reinigingsgereedschap
1

Instructiehandleidingen

We kunnen kenmerken en specificaties zonder voorafgaande kennisgeving wijzigen. Het product wordt getest onder standaard laboratoriumomstandigheden. De daadwerkelijke prestaties kunnen variren.