Sådan opretter du forbindelse til wi-fi-netværket

1. Deaktivér mobil data (4G eller 5G) på din telefon og sørg for, at din smartphone er forbundet til dit wi-fi-netværk. For at øge sikkerhedens anbefaler vi, at du bruger wi-fi-netværksnavnet (SSID) og opretter en adgangskode, der både indeholder tal og bogstaver.

1 a. Deaktivér mobil data (4G eller 5G) midlertidigt og sørg for, at din smartphone er forbundet til dit wi-fi netværk. For at øge sikkerheden anbefaler vi, at du bruger wi-fi-netværksnavnet (SSID) og opretter en adgangskode, der både indeholder tal og bogstaver.

2. Forbindelsen understøtter ikke VPN eller proxyserver.

2 a. Forbindelsen understøtter ikke VPN eller proxyserver.

3. Forbindelsen understøtter ikke webgodkendelse eller -certificering.

4. Robotten understøtter wi-fi-protokol på 802.11b/g/n 2.4G IPv4: Den understøtter enkeltbånd i 2,4 GHz eller en blanding af 2,4 GHz/5GHz.

5. Robotten understøtter 1-11 frequency-kanal (Nordamerika) og 12-13-signal (se lokal administratorpolitik).

6. Understøtter din wi-fi-router ikke dual-band (2.4GHz og 5GHz-enheder), band steering eller dual-band i én, skal du aktivere dem, så både 2,4 GHz + 5GHz-netværkene indgår under samme netværksnavn. Du kan nu tilslutte din smartphone til netværket og fortsætte tilkoblingsprocessen.

7. Har du en dual-band router uden samme netværksnavn (SSID), skal du vælge 2,4 GHz-netværket og se bort fra 5GHz SSID.

8. Robotten understøtter ikke skjulte SSID-netværk. Wi-fi-SSID-netværksnavnet skal derfor være synligt på din smartphone, før robotten kan identificere det og fortsætte tilslutningen.

Enhedskonfigurationen blev ikke ytret

Error code:e.g.(406,10017)

· Sørg for, at du har deaktiveret mobildata på telefonen, f.eks.
· Sørg for, at robotten er tilsluttet din telefon via Wi-Fi
Hvis robotten Wi-Fi "ECOVACS_xxxx" ikke findes i netværksindstillingerne, skal du genstarte robotten (tryk på RESET-knappen og hold nede, indtil en startlyd afspilles) og routeren, afslutte appen og prøve igen

Se flere fejlkoder og løsninger  >

Anden fælles problemløsning

1. Download den nyeste version af "Ecovacs Home APP", og sørg for at aktivere tilladelserne Data & Wi-Fi og Location (herunder GPSGPRS) til APPEN i telefonens indstillinger

2. Før du konfigurerer netværket, skal du slutte mobiltelefonen til hjemmet Wi-Fi og deaktivere 4G mobile data service

3. På nuværende tidspunkt er netværksopsætningen kun gældende for 2.4GHZ band routere. Hvis du bruger en dual-band router, kan du vælge at "Glem eller Gem ikke" Wi-Fi hotspot i 5G-båndet i telefonens indstillinger (du kan oprette forbindelse til hotspottet i 5GHz-båndet efter opsætningen, hvis det er nødvendigt). Hvis dual-band-routeren bruger det samme Wi-Fi-navn og den samme adgangskode eller har funktionen "Dual-band Priority/Dual-band Merger" aktiveret, kan du gå over til konfiguration af netværket. Vi anbefaler, at du bruger engelske bogstaver eller tal som Wi-Fi-adgangskode

4. Åbn APP'en, og følg instruktionerne: Tilføj enhed - Opret forbindelse til Wi-Fi til hjemmet - Slå til - Tryk på knappen "Nulstil", tryk på "Næste", når du har hørt stemmeprompten for "Indtastning af netværksopsætningstilstand". Hvis netværksnavnet genkendes som "ukendt SSID" i trinnet "Opret forbindelse til Wi-Fi til hjemmet", skal du aktivere tilladelserne "Placering" (herunder GPSGPRS) for APPEN i telefonens indstillinger

5. robotten til telefonen, når du hører prompten, DEEBOT er tilsluttet telefonen. Vend tilbage til appen, og vent på, at netværksopsætningen er fuldført," vende tilbage til appen, og vent på, at netværksopsætningen er fuldført

6. For nogle telefoner kan du springe trinnet "Connect" over og vende tilbage til appen og vente på, at netværksopsætningen fuldføres

7. For nogle Android-telefoner, efter tilslutning til "ECOVACS-XXXX" via Wi-Fi, vil der være en pop-up prompt siger "Kan ikke oprette forbindelse til denne WLAN " på telefonens skærm. Ifølge forskellige prompter, kan det være en af følgende situationer. Sørg for, at mobiltelefonen har en Wi-Fi-forbindelse med DEEBOT:1)Hvis du bliver spurgt, om du vil skifte til andre netværk: Vælg "Skift ikke";2)Hvis du bliver spurgt "Vil du skifte til et bedre netværk?" Vælg "Nej";3)Hvis du bliver spurgt "Vil du fortsætte med at bruge dette netværk?" Vælg "Ja"

8. Vend tilbage til appen, og vent på, at netværksopsætningen er fuldført. Når status overstiger 50 %, skal du kontrollere, om det aktuelle netværk, der er tilsluttet af mobiltelefonen, er det Wi-Fi-netværk, du har valgt til DEEBOT's netværksopsætning. Hvis ikke, skal du manuelt skifte netværket på WLAN-listen. Når du har skiftet, skal du vende tilbage til appen og vente på, at netværksopsætningen er fuldført

9. Hvis telefonen har installeret anti-virus og VPN-software, anbefales det at konfigurere netværket igen efter deaktivering af denne software

10. Netværksomkonfigurationen mislykkedes. Prøv at bruge en anden telefon og aktivere en 4G mobil datadeling hotspot i stedet for et hjem router, og gentag derefter netværket setup trin. Hvis hotspotkonfigurationen lykkes, anbefaler vi, at brugeren ændrer hotspotnavnet og adgangskoden til navnet og adgangskoden til hjemmets Wi-Fi. Når netværket er konfigureret, kan det mobile hotspot slås fra. Efter genstart skifter robotten automatisk til hjemmerouteren. Kontroller, om Wi-Fi-LED-indikatoren er holdt op med at blinke. Hvis det er tilfældet, betyder det, at netværket er tilsluttet