a.     Forberedelse

Kontroller at mobilenheten, roboten og Wi-Fi-nettverket hjemme er klare.

Vær oppmerksom på at roboten bare støtter tilkobling til 2,4 GHz Wi-Fi, og støtter ikke 5 GHz eller bedriftsnettverk. Vis feilsøking for hjemmefeil i Wi-Fi-tilkobling>

b.     Slå på robotkraften

Åpne robotens deksel og slå på.

Etter å ha effektet roboten, vil du høre oppstartsmusikken.

c.     Aktivere robotens Wi-Fi

Trykk på RESET-knappen i 1 sekund, og slipp deretter. Kontroller at du har hørt et pip eller meldingen "Gå inn i nettverksoppsettmodus".

Når du har aktivert robotens Wi-Fi, begynner Wi-Fi-indikatorlampen å blinke.

d.     Koble roboten til Wi-Fi hjemme

I mellomtiden vil nettverksinformasjonen og passordet bli sendt til roboten. Roboten vil prøve å koble til hjemmet Wi-Fi.
iOS: Åpne innstillingene på mobilenheten og velg Wi-Fi-nettverket som starter med ECOVACS, gå deretter tilbake til appen og vent til nettverksoppsettet er fullført.

Android: Når den er aktivert, starter roboten automatisk nettverkskonfigurasjonen og kobler til den mobile enheten. Hvis tilkoblingen mislykkes, må du åpne innstillingene på mobilenheten og velge Wi-Fi manuelt. Velg nettverket som starter med "ECOVACS", gå deretter tilbake til appen og vent til nettverksoppsettet er fullført.

Flere tips:

1. Kontroller at det tilkoblede Wi-Fi-nettverket er et 2,4 G- eller 2,4/5G blandet nettverk.
2. Før du konfigurerer nettverket, må du kontrollere at roboten er fulladet. Hvis ikke, plasser roboten på ladestasjonen for lading. Du kan konfigurere nettverket mens du lader roboten.
3.Wi-Fi-indikatorlampen under robotdekselet (øverst til høyre på robotstrømbryteren) blinker.
4. Kontroller at strømbryteren er slått på og oppstart av roboten er fullført (det vil være en oppstartsstart under oppstart, noe som tar ca 20 s) før du konfigurerer.
5. Før eller under nettverksoppsettet må du passe på å trykke på nettverksoppsettknappen (knappen er på høyre side av robotstrømbryteren og er en liten prikk og bør trykkes i 1 sekund). Du vil høre en talemelding.