Frakoblet feilsøking:

1. Roboten ble slått av eller ikke slått på eller lavt batterinivå;

2. Wi-Fi-ruterfeil og Internett-tilkobling fungerer ikke.

3. Når roboten er i den rene prosessen, kan den ikke gå tilbake til ladestasjonen som sitter fast ved barrierer, den slås av automatisk. Dette er for å beskytte batteriet mot overlading.

4. Hvis roboten flyttes av fra ladestasjonen med ekstern strøm, og ikke er godt forbundet med ladestasjonen, slås den av automatisk. Dette er for å beskytte batteriet mot overlading.

5. Vennligst sjekk robotplasseringen, det vil være "offline" hvis det ikke dekkes av Wi-Fi-nettverket eller dårlig Wi-Fi-signal.

6. Problemer med Wi-Fi-ruteren som: Wi-Fi-nettverksnavnet/passordet ble endret, men du gikk ikke gjennom tilkoblingsprosessen igjen.  Eller når tilkoblingen er fullført, endrer du noen innstillinger for Wi-Fi-ruteren, for eksempel for å skjule Wi-Fi-nettverk. eller legge til sikkerhetsinnstilling, for eksempel angi fast IP, MAC-adressefilter osv.

Hyppig "Offline" og flere rutere og Mesh-nettverk Feilsøking

1, Hvis du har mer enn én rutere (med forskjellige SSID navn og passord) hjemme,, må du gjøre roboten tilkobling til hver Wi-Fi-ruter en etter en; først etter det, kan roboten flytte fra ett område til et annet område gjennom Wi-Fi-nettverk roaming., Vær oppmerksom på at det vil være en svært kort offline periode under roaming-prosessen)

2, Hvis du har en Mesh struktur (Wi-Fi router extenders), må du slå av extenders og gjøre tilkoblingen direkte med Wi-Fi-ruteren. Når tilkoblingsprosessen er fullført, kan du slå på forlengerne igjen, og deretter kan roboten flytte til områdene som har nettverkssignal som dekkes av extenders.

3, Hvis hjemmenettverket er et gjennomgripende nettverk (Hub LAN-porten eller Bytt koblinger til ruterens WAN-port), hvis nettverket SSID navn og passord er de samme som Hub, og smarttelefonen kan bare finne ett nettverk SSID navn, kan du gjøre Robot tilkobling gjennom en av ruterne (hvis du har mer enn én rutere). Roboten kan fungere i ruterens dekningsområde. Vær oppmerksom på at det vil være en kort frakoblet periode under roaming.

4, Hvis flere rutere er koblet til av sekvensiell cascading (uplink LAN-port kobles til downlink WAN port), eller ved trådløs brobygging, og alle rutere har forskjellige nettverk SSID navn og passord, denne situasjonen er mye som scenariet 1, det vil si at du bør gjøre tilkoblingen til alle rutere, slik at roboten kan fungere i dekningsområdet med minimum offline tid.  Hvis alle ruterne har samme nettverks-SSID-navn og passord, og smarttelefonen bare kan finne ett nettverks-SSID-navn, trenger du bare å gjøre tilkoblingen til en av ruterne, og roboten kan koble til alle andre rutere under roaming. Vær oppmerksom på at det vil være en kort frakoblet periode under roaming.

Roboten er frakoblet etter at du har erstattet en Wi-Fi-ruter

1, Hvis den nye Wi-Fi-ruteren har samme nettverksnavn (SSID) og passord til den forrige ruteren, kan roboten koble til den nye ruteren automatisk. Du kan sjekke Wi-Fi LED-lampen hvis den er stødig på.

2, Hvis Wi-Fi LED-lampen blinker (noe som betyr at det IKKE er koblet til Wi-Fi), må du gjenta tilkoblingsprosessen ovenfor.

Sett på nytt til den opprinnelige fabrikkinnstillingen for å endre appkontoen

1: Trykk på tilbakestillingsknappen (i ca. 10 sekunder), vil roboten tilbakestille og slå på, med Wi-Fi LED-lampen blinkende

2, GÅ gjennom tilkoblingsprosessen til den er fullført.