Har du en Eero, Google Wifi, Netgear Orbi eller andra mesh nätverk wifi router system?  Dessa kan göra det svårt att ansluta din Deebot till telefonen. De använder en enda wifi-signal som gör att enheter kan leva på både 2,4 och 5 GHz radiofrekvens. Detta säkerställer att dina enheter kan röra sig längs Eeros nät effektivt, vilket ger de högsta resultaten till enheterna i hela ditt hem.  Men - det betyder också att du inte kan utse vilket band du använder.

Eftersom Ecovacs Home App bara ansluter till 2,4 GHz-bandet - måste du ansluta till det bandet på ditt mesh wifi-nätverk.  För att göra detta - ta din robot och flytta långt bort från din routernod.  Få så långt bort som du kan samtidigt som du fortfarande upprätthålla anslutning till din wifi.   2,4 GHz-bandet färdas mycket längre än 5 GHz-bandet - så det finns en stor chans att du nu är ansluten till 2,4-bandet.

Följ nu instruktionerna på appen, eller kolla artikeln om Ansluta din DEEBOT till Ecovacs Home App