Kan jag inaktivera DEEBOT X1:s funktion för hinderdetektering och hur gör jag det?

Uppdaterad den 2022/03/08
(1) När du har slutfört nätverksinstallationen för din DEEBOT öppnar du appen och går till Inställningar > Inställningar för smart rengöring > AIVI 3D för att inaktivera.
(2) När funktionen AIVI 3D Smart Detection är inaktiverad kommer DEEBOT inte att undvika låga föremål eller upptäcka steg som är lägre än 2-6 cm när du städar. När den stöter på hinder under städningen kommer DEEBOT att sakta ner och stöta försiktigt mot hindret med låg hastighet och använda DTOF-sensorn för att undvika hinder som är ungefär lika höga som roboten.