Dockningsstationens rengöringstank är full av vatten och en röstvarning säger att rengöringstanken är full.

Uppdaterad den 2022/03/08
(1) Tryck försiktigt ned spillvattentanken för att se till att den är korrekt installerad.
(2) Kontrollera att de två tätningarna för spillvattentanken i dockningsstationen är korrekt installerade.
(3) Klicka på knappen på vänster sida av dockningsstationspanelen för att se om dockningsstationen pumpar ordentligt. om det här problemet uppstår när dockningsstationen rengör moppmattorna, tryck först på och håll in mittknappen för att avsluta uppgiften och tryck sedan på knappen på vänster sida för att se om vatten kommer ut normalt:
Om vattnet pumpar ordentligt torkar du av diskbänkens överflödssensor i rengöringstanken. Kontrollera om det finns främmande föremål mellan spillvattentanken och dockningsstationen och rengör vid behov.
(4) Kontrollera att det inte finns några främmande föremål i rengöringstankens sugport.
(5) Återställ strömbrytaren för dockningsstationen.