Varför återvänder DEEBOT inte till dockningsstationen för att tvätta moppmattorna om den börjar moppa utanför dockningsstationen?

Uppdaterad den 2022/04/26
Vi rekommenderar att DEEBOT börjar moppa från dockningsstationen. Om DEEBOT befinner sig utanför dockningsstationen trycker du på återkallningsknappen på dockningsstationen eller använder knappen i appen för att få DEEBOT att återvända till dockningsstationen i förväg och sedan börja moppa.