DEEBOTs rengöringsrutt i realtid är kaotisk.

Uppdaterad den 2022/04/26
(1) Kontrollera om det finns damm i TrueDetect 3D Smart Detection System. Om så är fallet ska du torka av den försiktigt med en torr pappershandduk;
(2) En komplex miljö eller ett ojämnt golv kan leda till att DEEBOTs rörelser blir instabila, vilket utlöser den kaotiska rengöringsrutten i realtid i appen. För att lösa detta kan användaren inaktivera funktionen TrueDetect 3D Smart Detection i App-inställningarna.
(3) Om det finns ett stort antal små hinder i rummet kan det högprecisions smarta detektionssystemet utlösa en kaotisk rutt. Användaren kan helt enkelt ignorera detta och rutten återgår till det normala när golvet är fritt från hinder.