a.     Förberedelser

Se till att den mobila enheten, roboten och hem-Wi-Fi är klara.

Observera att roboten endast stöder anslutning till 2,4 GHz Wi-Fi, och inte stöder 5 GHz eller företagsnätverk. Visa felsökning för wifi-anslutningsfel i hemmet>

b.     Slå på robotens ström

Öppna robotens skydd och ström på.

Efter att ha powering på roboten, kommer du att höra startmusik.

c.     Aktivera robotens Wi-Fi

Tryck på RESET-knappen i 1 sekund och släpp sedan. Kontrollera att du har hört ett pip eller prompten 'Ange nätverksinställningsläge'.

Efter att ha aktiverat robotens Wi-Fi börjar Wi-Fi-indikatorlampan blinka.

d.     Anslut roboten till hem Wi-Fi

Under tiden kommer nätverksinformationen och lösenordet att skickas till roboten. Roboten kommer att försöka ansluta till hemmet Wi-Fi.
iOS: Öppna inställningarna på den mobila enheten och välj Wi-Fi-nätverket som börjar med 'ECOVACS', återgå sedan till Appen och vänta tills nätverksinställningen är klar.

Android: När den aktiveras kommer roboten automatiskt att starta nätverkskonfiguration och ansluta till den mobila enheten. Om anslutningen misslyckas måste du öppna inställningarna på den mobila enheten och välja Wi-Fi manuellt. Välj nätverket som börjar med "ECOVACS", sedan återgå till App och vänta på att nätverksinställningarna är klar.

Fler tips:

1. Kontrollera att det anslutna wi-fi-nätverket i hemmet är ett 2,4 G eller ett blandat nätverk på 2,4/5G.
2. Innan du konfigurerar nätverket, se till att roboten är fulladdad. Om inte, placera roboten på Laddningsdockan för laddning. Du får konfigurera nätverket medan du laddar roboten.
3.Wi-Fi-indikatorlampan under robotkåpan (längst upp till höger på robotens strömbrytare) blinkar.
4. Se till att strömbrytaren är påslagen och start av roboten är klar (det kommer att finnas en startingle under start, vilket tar ca 20 s) innan du konfigurerar.
5. Före eller under nätverksuppställningen, se till att trycka på nätverksinställningsknappen (knappen är på höger sida av robotens strömbrytare och är en liten prick och bör tryckas in i 1 sekund). Du kommer att höra en röst uppmaning.